пʼятницю, 10 липня 2020 р.

В області виявлено 63 випадки перевищення вагових параметрів

Відбулась чергова нарада з питання забезпечення збереження автомобільних доріг у Запорізькій області. Її провів перший заступник голови ОДА Іван Федоров. Посадовець заслухав звіти про проведену роботу всіх підрозділів у даному напрямку.

Віталій Тишечко, заступник голови ОДА (стажування),  повідомив, що з 27 червня і до 8 липня Укртрансбезпека провела в двох пунктах 431 зважування.
Пункти розташовані на дорозі Н-08 в’їзд до Запоріжжя та на дорозі Н-30 в’їзд до Бердянська, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Підписуйся на наш Telegram-канал, будь першим

– Було виявлено 63 випадки перевищення вагових параметрів. Так, серед головних порушників: ТОВ «СПМК-17», які здійснили 16 порушень, та ТОВ «ФінБізнесГруп» – 10 порушень. Зазначу, на дорогах з перевищенням габаритно-вагових норм вже їздять машини з сільськогосподарською продукцією. Виявлено 26 випадків порушень. 


Загалом по області працює два пункти габаритно-вагового контролю. Ми направили лист Укртрансбезпеці щодо прискорення ремонту ваг. Також наголосили на необхідності організації цілодобової роботи пунктів габаритно-вагового контролю. Вивчається питання щодо залучення ваг окремих суб’єктів господарювання. 

Разом зі Службою автомобільних доріг в області складено карту автошляхів з нанесенням локацій вантажовідправників, майданчиків для здійснення габаритно-вагового контролю, – наголосив Віталій Тишечко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.