четвер, 9 липня 2020 р.

Ніж, «розочка», хлопок пострілу: Події, що нагадують стрілянину в Токмаці 2 липня

Попередження: Всі збіги в цьому матеріалі випадкові, якщо ви вважаєте, що ні, то ви помилилися.

9 липня токмачани розповіли нам про таку історію…

Почалося, зі слів одного з них, все так...

В тому році я почав купувати "траву" для себе та свого знайомого для особистого вживання, потім цей знайомий десь поїхав з міста.

Потім якось в один день знову замовляю «товар», каже С, "продавець" призначає зустріч, але замість двох - дає триста грам "трави". На здивування С, "продавець" сказав, що через декілька днів все пояснить...

Через деякий час "продавець" зустрівся з С і сказав, що в тебе ж багато друзів, що "курять", будеш продавати цей "товар" і вказав за якою ціною.

Громадянин С відразу відмовився, але "продавець" наполягав на своєму, мовляв не треба квапитися, подумай краще...і пан С почав ігнорувати продавця та зустрічі з ним.

За цей час до помешкання С завітали правоохоронці з обшуком і... вилучили "товар". Почалися слідчі дії.

І тут з 30 червня від продавця почали надходити погрози, які чула і мама С, погрози надходили і в СМС повідомленнях. "Продавець" нічого не хотів чути про втрату "товару" і поставив С "на лічильник", сума стрімко росла - з 15 тис грн до 24.

Мама С повідомила про подію свого чоловіка, що проходить службу в зоні ООС. Чоловік приїхав, щоб допомогти урегулювати питання, бо погрози від «продавця» були дуже серйозними.

І ось настав день зустрічі - 2 липня. Зупинка "Сьома школа".

"Продавець", попередньо зайшовши до магазину, що знаходиться поруч, та придбавши там скляну пляшку води, відмовляється від своїх слів і каже, що 24 тис грн ти мені винен за ноутбук, а не за "товар" і стверджує, що таким «товаром» він не торгує та пропонує С поїхати покупатися на місцеву річку.

Громадянин С категорично відмовився і в цей час "продавець" достає ножа і з погрозами накидається на С, якому рятує життя громадянин Л, що знаходився поруч (вибиває з рук ножа). 

Громадянин С дуже вдячний громадянину Л за врятоване життя.

"Продавець" відскочив, зробив з купленої скляної пляшки води "розочку" (вид імпровізованої зброї, що представляє собою шийку розбитої пляшки (рідше - донця) з гострими краями) і закричав, що зараз буде всіх "валити" "бойовими" і сідає в свою автівку, всі подумали, що за пістолетом.

Присутні почали перешкоджати "продавцю" виконати можливі погрози можливою зброєю і зав'язалася боротьба, в процесі якої ножове поранення руки дістав громадянин Л.

В цей час, зі слів С, пролунав один хлопок пострілу від громадянина Я. Куди він цілив, С не бачив, бо в цей час перев'язували поранену руку Л.

Прибувші на місце події правоохоронці затримали учасників події...

Громадянин С подав відповідну заяву до прокуратури.


Підписуйся на наш Telegram-канал, будь першим 

Фото ілюстративне з Інтернету.

Якщо у вас є такі цікаві історії і ви хочете поділитися ними з нами – ласкаво просимо…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.