середу, 22 липня 2020 р.

Події за 21 липня: Токмачанин отримав ножове поранення

За добу, 21.07.2020 року у Запорізькій області здійснено 828 викликів швидкої медичної допомоги, на добовому чергуванні знаходились 154 бригади ЕМД, повідомляє КНП "ТМО " ОЦЕМД та МК" ЗОР.

У м. Запоріжжя по пр. Ювілейному чоловік 39 років отримав ножове поранення. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. З різаними ранами правого плеча, постраждалий був госпіталізований до лікарні.

У м. Запоріжжя по вул. Жуковського ножове поранення отримав чоловік 31 року. На місці події працювала 1 кардіореанімаційна бригада. Постраждалий отримав різану рану грудної клітини та був госпіталізований до МКЛЕ та ШМД.

У м. Запоріжжя по вул. Юності повісився чоловік 69 років. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

У м. Запоріжжя по вул. Пархоменка жінка 74 років випала з 3 поверху. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалої.

У м. Енергодар по вул. Будівників, чоловік 28 років на мотоциклі врізався у стовп. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав відкритий перелом правої п'яточної кістки, травматичну ампутацію 1 пальця правої стопи та був госпіталізований до лікарні.

У м. Бердянськ по Мелітопольському шосе був збитий чоловік 18 років. На місці події парацювала 1 лікарська бригада. Постраждалий отримав ссадна кінцівок та травму лівої гомілки і був госпіталізований до лікарні.

У с. Таврійське Якимівського району жінка 52 років отримала ножове поранення. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала отримала поверхневу різану рану шиї та була госпіталізована.

У с. Терновка Якимівського району дівчинку 7 років вкусила змія. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала госпіталізована до Якимівської лікарні.

У м. Токмак по вул. Володимирська чоловік 56 років отримав ножове поранення. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждалий отримав колото-різану рану грудної клітини зліва і був госпіталізований до Токмацької лікарні.

У смт. Кирилівка Якимівського району сталося утоплення в морській воді. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Після надання медичної допомоги, жінка 20 років була госпіталізована до Якимівської ЦРЛ.

Фото ілюстративне. 

Довідково: 21 липня близько 20 години до чергової частини Приморського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до місцевої лікарні доставили мешканця Приморського району 1953 року народження з травматичною ампутацією стопи. Попередньо встановлено, що травму він отримав під час вибуху гранати. На місце події виїхало керівництво ГУНП в Запорізькій області, Приморського  відділення поліції та слідчо-оперативна група.

Слідчим Приморського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин), ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.