четвер, 23 липня 2020 р.

Хтось одним телефонним дзвінком зірвав чергову сесію міськради у Токмаці

Сьогодні, 23 липня, мала відбутися чергова сесія Токмацької міськради, але вона не відбулася з причини відсутності необхідного кворуму депутатів.

Для початку роботи сесії необхідно було, щоб у зала були присутніми 18 депутатів.

У зв'язку з цим, після майже годинного очікування, до присутніх депутатів звернувся секретар Токмацької міської ради Олександр Чуб:


"Я можу прямо сказати, є якісь обставини, ті депутати, які давали стовідсоткову згоду, що будуть присутніми на сьогоднішній сесії - не прийшли. Ви знаєте з яких обставин...
Точно давали згоду депутати: Бобринок, Капінус, Поліщук, Надточій.
Я дуже дякую всім, хто прийшов на сесію.
Був "обдзвін" ряд депутатів з проханням не прийти на сесію."

На питання депутатів: "Хто робив "обдзвін?"", секретар Токмацької міської ради не відповів.

В залі серед присутніх депутатів прозвучала думка, що причиною цього могло стати те, що в порядку денному сесії цього разу було дуже багато питань, пов'язаних з продажем об'єктів нерухомості міста.

Про дату та час проведення цієї сесії стане відомо після відповідного розпорядження Токмацького міського голови Ігоря Котелевського. 


Оновлено о 12:09: Як щойно телефоном нам повідомив депутат Сергій Капінус, інформація Олександра Чуба не відповідає дійсності, він, з його слів, не давав стовідсоткової гарантії своєї присутності на цій сесії і наразі взагалі знаходиться за межами міста Токмака.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.