середа, 1 липня 2020 р.

Токмак: Місцева ТЕБ та НС рекомендує

30 червня 2020 року було проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) на якому було розглянуто питання «Про виконання протиепідемічних заходів на території міста Токмака Запорізької області з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», повідомляє сайт Токмацької міської ради.

За результатами розгляну, комісія вирішила:

- Рекомендувати керівнику ПрАТ «Токмацьке АТП – 12308» забезпечити виділення додаткових одиниць транспорту (в разі наявності) для зменшення навантаження на маршрутний транспорт у часи пікового навантаження.

- Рекомендувати керівникам закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності обмежити час роботи до 22:00 години. 

Нагадаємо, що 26 червня в Запоріжжі відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) Запорізької області (в режимі онлайн-засідання).

Комісія, зокрема, вирішила на весь час карантину: - райдержадміністраціям, органам місцевого самоврядування обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22.00 години.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.