середу, 8 липня 2020 р.

Зловмисників, які розстріляли мешканця м. Токмак, взято під варту

Токмацька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом за фактом хуліганських дій по відношенню до 45-річного токмачанина.

Слідство встановило, що 2 липня поточного року на одній з зупинок громадського транспорту м. Токмак (зупинка "7-а школа"-ред.) між потерпілим та двома місцевими мешканцями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку, при цьому опоненти погрожували застосуванням зброї.

Намагаючись втекти від нападників, постраждалий отримав поранення обох ніг.

Підписуйся на Telegram-канал ТокмакІнформБюро та дізнавайся першим

За результатами проведених першочергових та невідкладних слідчих (розшукових) дій встановлено причетних до кримінального правопорушення, яких затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомляє  Пресслужба прокуратури Запорізької області.

Того ж дня, за місцем проживання зловмисників, правоохоронцями проведено санкціоновані обшуки. Під час обшуків виявлено та вилучено травматичний пістолет та патрони.

Наразі  зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Досудове розслідування триває.

Санкція вказаної  статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.