середу, 18 березня 2020 р.

Карантин у Токмаці: Крок перший - щось пішло не так

18 березня вступило в силу рішення токмацької місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій в плані карантинних заходів.

В рішенні комісії передбачено, зокрема, заборону на "перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі" "...з 12 годин 00 хвилин 18 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року...".

Зранку мешканці мікрорайону "Ковальський" зафіксували, що перший рейс маршруту № 2 "АС-КШЗ" відправився з зупинки переповненим.

Відправлення другого рейсу вже нами зафіксовано на відео.

Перед відправленням ми оглянули салон автобуса, слідів волого прибирання видно не було, всі пасажирські місця зайняті, на дверях розміщено плакат "Коронавірус: профілактика інфікування і поширення".

Ситуація по місту така.

По вулиці Шевченка зафіксована велика черга до відділення ПриватБанку та нотаріуса.

По вулиці Центральній - відсутня вже традиційна вулична торгівля овочами на тротуарі напроти центрального ринку, сам ринок працює у звичному режимі, всі магазини (продовольчі / непродовольчі) також.

Читайте: Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.