неділю, 22 березня 2020 р.

В Токмаці з підозрою на COVID-19 є перша особа

На публічній мапі Моніторингу ситуацій із кількістю госпіталізованих осіб з підозрою та підтвердженими випадками захворювання на COVID-19 в Україні помічено, що в закладі охорони здоров’я КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» ТМР (БЛІЛ) станом на 21 березня знаходиться одна особа з підозрою на COVID-19.

В Токмацькій БЛІЛ ми з’ясували, що дійсно в інфекційному відділенні наразі перебуває молода 17-ти річна дівчина з підозрою на коронавірус.

Вона була ушпиталена у зв’язку з тим, що десять днів назад повернулася з однієї з азійських країн. Особи, з якими вона контактувала - самоізольовані і перебувають під наглядом медичних працівників.

Сама дівчина наразі почувається добре.


Нагадаємо, що голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Туринок повідомляє, що  «у Запорізькій області станом на 22 березня 18 осіб з підозрою на коронавірус (3 за минулу добу), 13 з них находяться в інфекційних стаціонарах, 5 знаходяться в ізоляції вдома під наглядом медичних працівників первинної ланки.»

Шановні токмачани! МОЗ рекомендує: 
При перших симптомах респіраторних захворювань зателефонуйте сімейному лікареві та залишайтеся вдома.

Уважно поставтесь до самоізоляції та дотримуйтесь рекомендацій. 
Читайте: Повернення українців додому триває. Зараз плануються рейси з віддалених регіонів: Північна Америка (Нью-Йорк, Торонто) та Індія (Делі)


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.