пʼятницю, 21 травня 2021 р.

У Балковому День вишиванки святкувала вся Молочанська громада!

20 травня вся Україна відсвяткувала День вишиванки і Молочанська громада не стала винятком. Свято було проведено на території села Балкове під гаслом «Вишиванка – генетичний код нації».  

У програмі взяли участь місто Молочанськ, села та клуби Молочанської громади. Також свято відвідали гості з сусідньої Роздольської громади - народний аматорський колектив «Канада» Коханівського будинку культури з музичним привітанням. 

Програма заходу була різноманітною, що кожен присутній міг знайти для себе щось особливе та цікаве, як активного, так і більш спокійного відпочинку. 

Упродовж святкування працювала дитяча зона з атракціонами та батутами, виїзне кафе, готували та пригощали усіх охочих кулешем. Майстри декоративно-прикладного мистецтва з усіх куточків громади приїхали, щоб продемонструвати свої роботи. 

Господарі Балківського Будинку культи не переставали дивувати своїх гостей впродовж усього святкування, підготувавши різноманітні майстер-класи, фотозони, кожен міг долучитися до акції й вишити частинку коду Молочанської громади та придбати брелок з зашифрованим у вигляді вишиванки своїм ім'ям. Місцевою бібліотекою була організована книжкова виставка «Країнами та містами Європи». 

У святковому концерті брали участь усі колективи, без винятку, художньої самодіяльності Молочанської громади, Молочанська дитяча школа мистецтв, Молочанська школа творчості школярів, Молочанська дитячо-юнацька спортивна школа. 

Найяскравішим моментом програми стало дефіле конкурсу на найкращий національний костюм, де усі охочі продемонстрували своє вбрання під чудову пісню. 

Дякуємо усім учасникам, тим хто допомагав в організації, та тим хто святкував разом з нами. Особливу подяку за допомогу в організації заходу висловлюємо депутату обласної ради Віталію Пасєвіну, СФГ «КЛИНОВИЙ», депутату районної ради, голові СВК «Мирний» Володимиру Хижуку, депутату Молочанської міської ради Віталію Шелемеху, ТОВ «ОКТО КОМПАНІ», кафе «Романтика» м.Молочанськ, ТОВ «АФ імені Котовського». Без вас у нас би не вийшло такого чудового, яскравого, масштабного, гучного свята.

Про це повідомляє офіційний сайт Молочанської міської ради.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.