пʼятниця, 28 травня 2021 р.

Вода у Токмаці подорожчає

27 травня на засіданні виконкому Токмацької міської ради затверджено нові тарифи на водопостачання та водовідведення. У червні ми платитимемо 55,26 гривні за куб (29,76 за воду + 25,50 за каналізацію). До цього тариф у Токмаці складав 43,50 гривні. Про заплановану зміну тарифів повідомлялося 30 квітня

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міськради, участь у роботі виконкому взяли 15 членів із загальної кількості 24. У ході засідання членами виконкому встановлено тарифи: на послуги  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Міськводоканал» ТМР для населення, бюджетних установ та інших споживачів по Токмацькій міській територіальній громаді та на ритуальні послуги для  ФОП Піка Ю.В.

Також затверджено План заходів щодо реалізації Державної стратегії розвитку системи протитуберкульозної медичної допомоги населенню в Токмацькій міській територіальній громаді на  2021-2023 роки; План дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року; норми водоспоживання на господарчо-побутові потреби в Токмацькій міській територіальній громаді.

Розглянуто низку житлових питань та питань щодо соціального захисту дітей, прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги учасникам бойових дій, в зоні проведення антитерористичної операції (ООС) та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, призначено  державні соціальні допомоги, надано одноразову грошову допомогу на лікування та поховання.

(Фото з офіційного сайту міської ради).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.