середу, 26 травня 2021 р.

Токмацький суд може припинити існування

У комітеті Верховної Ради з питань правової політики, відбулося засідання щодо змін мережі місцевих судів. Ці зміни плануються згідно з ліквідацією районів. Зокрема по Запорізькій області буде ліквідовано 16 судів. Тобто, замість 24 судів залишаться 8 окружних. І Токмацького серед цих восьми немає.

Запропоновану схему, узгоджену з керівництвом апеляційного суду, представили начальник теруправління Державної судової адміністртації України в Запорізькій області Ірина Бєлікова та член Ради суддів України, суддя Комунарського районного суду міста Запоріжжя Роман Холод.

Новоутворені окружні суди будуть в межах новоутворених районів: чотири окружних суди - Василівський, Мелітопольський, Бердянський, Пологівський, а також чотири суди в місті Запоріжжя, до яких увійдуть території новоутвореного Запорізького району. 

Зазначимо, що нещодавно Токмацький районний суд проінформував про скорочення кількості телефонних номерів у суді, а також про призупинення направлення поштової кореспонденції через відсутність належного державного фінансування.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.