четвер, 6 травня 2021 р.

Змінено порядок щодо житлових субсидій: Треба подавати нові заяви і декларації!

З травня призначення житлової субсидії буде тільки після подання нових заяв та декларації про доходи. Про це повідомляє управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Токмацької міської ради.

«Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Токмацької міської ради доводить до відома громадян, які є одержувачами житлових субсидій, що Урядом 14 квітня 2021 прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 420 « Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів», якою посилено адресність надання житлових субсидій.

Нормами цієї постанови установлено, що у травні 2021 призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) здійснюється лише після подання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Житлова субсидія громадянам, які звернуться за призначенням у травні-вересні 2021 року, призначатиметься починаючи з травня 2021 року. 

Зауважуємо, що оновлено форми ЗАЯВИ про призначення та надання житлової субсидії та ДЕКЛАРАЦІЇ про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії (ЗАЯВА та ДЕКЛАРАЦІЯ старого зразку прийматися не будуть).

Документи для призначення житлових субсидій можна подавати в декілька способів:

1. В паперовому вигляді

– до Центру надання адміністративних послуг за адресою вул. Центральна,55, каб.№ 3;

– надіслати поштою на адресу управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Токмацької міської ради ( вул. Центральна, б. 12, м. Токмак, 71701).     

2. В електронній формі 

– через   Єдиний   державний веб-портал  електронних послуг «Портал Дія»

– офіційний веб-сайт Мінсоцполітики з накладенням кваліфікованого електронного підпису.  

Ще раз звертаємо увагу, що для призначення житлової субсидії з травня 2021 року документи можна подавати до вересня 2021 року включно», - йдеться у повідомленні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.