вівторок, 21 січня 2020 р.

У Токмацькому міськвиконкомі відбулася зустріч з народним депутатом України від нашого округу №81 Павлом Мельником

Її ініціював депутат міськради Владислав Мікша для з’ясування ситуації з адмінреформою: буде чи не буде створено новий район з центром у Токмаці?

Участь у зустрічі взяли міський голова, ряд депутатів міської ради та небайдужі громадяни.

Павло Мельник розповів про зроблені до цього кроки для збереження статусу Токмака як центру нового району, про те, що остаточне рішення буде  прийматися на рівні Кабміну і Верховної Ради, а зараз панікувати зарано (може районів в області буде не 5 чи 6, а 3 або 4).

Ігор Котелевський, Владислав Мікша, Віталій Шумнов, інші учасники говорили про необхідні подальші дії для того, щоб відстояти статус Токмака.

Зокрема, пропонували зустрітися з головою облдержадміністрації, домовлятися керівництвом сусідніх районів про можливі спільні дії.

Окремо увагу акцентували на необхідності інформування населення, особливо – щодо страхів «їздити кудись за довідками» (оскільки ніхто ЦНАП з Токмака не забере) і щодо «депресивності» (адже цей статус ніяк не впливає на формування округів).

На завершення зустрічі присутні попрохали народного депутата зробити все можливе, щоб позиція Токмака була доведена до державних органів влади.

Віталій ГОЛОД.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.