четвер, 9 січня 2020 р.

Пишаємося нашим підростаючим поколінням токмачан!

Хореографічний ансамбль «БраVо» здобув чергову перемогу в VI Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Новорічна Феєрія», що проходив у м. Дніпро.

Вихованці Токмацької музичної школи під керівництвом Братіщенко Лариси Іванівни вразили вибагливе журі талантом, оригінальністю, майстерністю та яскравими костюмами.

Заслуженою нагородою стало отримання першої премії учнями 5-6 класів в середній віковій категорії та першої премії дебютантами Катериною Бончєвою та Давідом Ніколаєвим-Догадаєвим в другій молодшій віковій категорії.

Діти отримали медалі, грамоти та солодкі подарунки. Юнаки та дівчата поверталися додому із незабутніми враженнями, вірою в гарне майбутнє та здійснення своїх мрій.
Батьки висловлюють велику подяку Братіщенко Ларисі Іванівні за невичерпну енергію, безмежне терпіння, за віру в можливості кожного вихованця, за любов та надзвичайний вогник, до якого тягнуться діти!

Молодці! В черговий раз відстояли честь м. Токмак та не підвели свого наставника. Пишаємося нашим підростаючим поколінням токмачан!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.