пʼятницю, 31 січня 2020 р.

Вирок Токмацького районного суду: 4 роки позбавлення волі з 2 річним іспитовим строком за наїзд на малолітню токмачанку


На початку червня 2019 року, мешканець міста Токмака, керуючи автомобілем «ЗАЗ Віда» та рухаючись по вул. Нагорній, здійснив наїзд на малолітню К., спричинивши дівчинці тяжкі тілесні ушкодження.

За процесуального керівництва Токмацької місцевої прокуратури, у листопаді 2019 року, за результатами проведених судових експертиз  та комплексу слідчих дій правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України - “Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження”.

За результатами розслідування у кримінальному провадження прокурором Токмацької місцевої прокуратури затверджено обвинувальний акт відносно громадянина П., який направлено до Токмацького районного суду Запорізької області для розгляду по суті.

Вироком Токмацького районного суду від 22.01.2020 року, з урахуванням позиції потерпілої, враховуючи повне відшкодування обвинуваченим, заподіяних збитків та витрат на лікування,  П.  визнано винним за ч. 2 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з 2 річним іспитовим строком.

Заступник керівника Токмацької місцевої прокуратури О. Усатий.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.