суботу, 4 січня 2020 р.

Першою у Новому році народилася дівчинка. За нею ж на світ з’явився і перший у 2020 році маленький токмачанин

З початку 2020 року і на цей момент (4 січня) у пологовому відділенні Токмацької лікарні народилося шість немовлят. Цікаво, що ніхто з них «не захотів» народжуватися 1 січня, і правильно – щоб свят у житті було більше.

А вже  другого січня народилося одразу четверо немовлят, причому перші двоє – дівчатка.

У ніч на 2 січня народила Лілія Паньків з Великобілозерського району. Щаслива мама з новонародженою Алісою почувається добре.

– Чому приїхали народжувати саме до Токмака? – цікавлюся.
– Бо не раз чула гарні відгуки про ваших лікарів, у нас про це багато говорять. А  особливо подобається, що тут дуже хороше ставлення, – відповідає Лілія.

Наголошу, що у Великій Білозерці закрили пологове відділення, а молода мама вирішила народжувати не у Енергодарі, Камянці-Дніпровській чи Василівці, а обрала нашу лікарню за 100 кілометрів.

Прикметно, що цього ж дня у Токмацькій лікарні народила дівчинку Світлана Влащенко з Чернігівки і хлопчика Інна Шокотько з Григорівки Пологівського району. За словами медичного директора Токмацької БЛІЛ Оксани Третьяк, з кожним роком до нашого пологового відділення приїздять народжувати все більше жінок з сусідніх районів.

Ну, і першого токмачанина у 2020 році народила наша землячка Аня Нікітченко!

Третього січня хлопчика народила Дарія Пігарьова з села Мирне Токмацького району, а сьогодні зранку ще одного токмачанина народила Анна Скрипка.

Молоді мами вдячні за допомогу, за нічні та святкові чергування лікарям Інні Стєбаковій, Віктору Гарязі, Юрію Гарязі, Оксані Третьяк, Маргариті Пасєвіній, Анатолію Якущенку, акушеркам Олені Видиш і Валентині Тутік, неонатологам Ірині Ганічевій і Олені Гуляєвій та багатьом іншим.

На фото: Щаслива мама Лілія Паньків з донечкою і медиками Світланою Кас`ян, Оксаною Третьяк, Світланою Стояновою; Першого токмачанина у 2020 році народила Аня Нікітченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.