пʼятниця, 9 серпня 2019 р.

Попри ігнорування міської влади і поліції дорожнє покриття на вулиці Вокзальній відновлюється

Про це повідомив депутат Токмацької міської ради Владислав Мікша у facebook:

"Отже, можемо проінформувати небайдужих громадян, які зверталися і до мене, як депутата, і тих, хто висловлював тривогу в соціальних мережах з приводу вивозу бетонних плит на частині вулиці Вокзальній, що веде до колишнього заводу ім. С.М.Кірова.

Частину вивезених плит повернули. І не тільки повернули, а й поклали в два ряди, таким чином відновивши частку дороги. Звичайно, ламати не будувати і ніякої якості укладання повернутих плит не спостерігається, утворилися пороги, виступаючі кути, але краще так, ніж нічого.

Нагадаю, що до мене в червні місяці звернулася група громадян з питанням про законність вивезення плит з вулиці, зазначеної вище. За листом громадян було зроблено депутатське звернення до керівництва міста з проханням роз'яснити ситуацію.

Всі законні і розумні терміни були проігноровані і відповідь до сьогоднішнього дня не одержана. Також немає відповіді і на депутатське звернення до керівництва Токмацького відділення поліції (18-07-19)  з проханням встановити винних у руйнуванні дорожнього полотна, в крадіжці плит і притягнути їх до кримінальної відповідальності. На жаль ситуація з цим зверненням аналогічна першому - відповіді немає.

Дякую небайдужим громадянам за порушене питання, яке важливе як для проживаючих в тому районі токмачан, так і для міста в цілому, і хочу відзначити дієвість колективної реакції на факти, які заважають нам нормально жити і важливість вчасно піднімати хвилюючі наших жителів питання.

А ще краще, приєднуйтесь до тих активних членів нашої громади, які не говорять, а роблять конкретні справи для позитивних змін в нашому місті."



Владислав Микша для "Точка зору Токмак" - дискусійна платформа
Отже, можемо проінформувати небайдужих громадян, які зверталися і до мене, як депутата, і тих, хто висловлював тривогу в соціальних мережах з приводу вивозу бетонних плит на частині вулиці Вокзальній, що веде до колишнього заводу ім. С.М.Кірова. Частину вивезених плит повернули. І не тільки повернули, а й поклали в два ряди, таким чином відновивши частку дороги. Звичайно, ламати не будувати і ніякої якості укладання повернутих плит не спостерігається, утворилися пороги, виступаючі кути, але краще так, ніж нічого,
Нагадаю, що до мене в червні місяці звернулася група громадян з питанням про законність вивезення плит з вулиці, зазначеної вище. За листом громадян було зроблено депутатське звернення до керівництва міста з проханням роз'яснити ситуацію. Всі законні і розумні терміни були проігноровані і відповідь до сьогоднішнього дня не одержана. Також немає відповіді і на депутатське звернення до керівництва Токмацького відділення поліції (18-07-19) з проханням встановити винних у руйнуванні дорожнього полотна, в крадіжці плит і притягнути їх до кримінальної відповідальності. На жаль ситуація з цим зверненням аналогічна першому - відповіді немає.
Дякую небайдужим громадянам за порушене питання, яке важливе як для проживаючих в тому районі токмачан, так і для міста в цілому і хочу відзначити дієвість колективної реакції на факти, які заважають нам нормально жити і важливість вчасно піднімати хвилюючі наших жителів питання.
А ще краще, приєднуйтесь до тих активних членів нашої громади, які не говорять, а роблять конкретні справи для позитивних змін в нашому місті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.