середу, 14 серпня 2019 р.

Центральна міська бібліотека отримала новітнє обладнання


Центральна міська бібліотека в рамках співпраці  з Німецькою федеральною компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» в рамках програми «Покращення якості надання послуг ВПО та населенню приймаючої громади на базі бібліотек та будинків культури» отримала новітнє обладнання, комп’ютерну та мультимедійну техніку, ліцензійне програмне забезпечення, акустичну систему, сучасні меблі (стелажі, столи, стільці, м’які  пуфи) для облаштування сучасного громадського простору на базі бібліотеки.

Також в рамках проекту  бібліотекарі  централізованої бібліотечної системи м. Токмака впродовж 2017-2019 рр. пройшли поглиблену програму безкоштовного навчання зі стратегічного  планування, управління персоналом, піару, фандрейзингу (залучення ресурсів), креативного мислення та модерації, менторського супроводу з інституційного розвитку бібліотек, тощо.

Реалізація проекту здійснювалась на основі обов’язкового співфінансування з місцевого бюджету.

Токмацькою міською радою  на засадах співфінансування  проекту виділено кошти на заміну вікон в центральній міській бібліотеці, що знаходиться в приміщенні міського Будинку культури, та встановлено 2 кондиціонери за сприяння міського голови Ігоря КОТЕЛЕВСЬКОГО, повідомила Марина ТАРАН, директор Централізованої Бібліотечної Системи міста Токмака.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.