четвер, 8 серпня 2019 р.

Позачергова сесія Токмацької міської ради: Автомобіль для медицини та 50 тис грн з місцевого бюджету на погашення боргів з зарплати комунальному підприємству

6 серпня 2019 року відбулася позачергова сесія Токмацької міської ради. На сесії були присутніми 18 депутатів з 34 обраних нами.

Депутати одностайно затвердили два проекти рішень, що були винесені на розгляд.

Перше - депутати клопотали перед  Запорізькою обласною радою щодо безоплатної передачі до комунальної власності територіальної громади міста Токмака із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області автомобіля Peugeot Boxer, вартістю 2 млн 470 тис грн  для нашої медичної комунальної установи.

Відомо, що наразі Токмак, у зв`язку з поломкою двигуна, залишився без спеціального медичного транспорту, який вкрай необхідний для доставки стабільно важких хворих токмачан до обласних лікувальних закладів. Доля автомобіля для нашого міста остаточно вирішиться на обласній сесії.

Ухваливши друге рішення, депутати уповноважили міського голову Ігоря Котелевського підписати договір приймання заборгованості між КП "ФАРМ ТМК"» та Токмацькою міською радою  у розмірі 50 000 грн.

Таким чином, відповідно до ч.1 ст.211 Господарського Кодексу України Токмацька міська рада приймає на себе зобов’язання погасити заборгованість по  заробітній платі співробітників КП "ФАРМ ТМК та погашення податків та зборів за рахунок коштів місцевого бюджету, з урахуванням програми «Заходи  щодо запобігання банкрутства комунального підприємства» затвердженою рішенням міської ради № 7 від 27 червня 2019 р.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.