середа, 21 серпня 2019 р.

Як стати дисциплінованим працівником, або Чому мешканці мікрорайону "Ковальський" кожного дня запізнюються на роботу

Ми вже не перший раз підіймаємо тему якості роботи токмацького громадського транспорту, але віз і нині там...

Якщо ви маєте намір стати дисциплінованим працівником, сумлінно виконувати свої професійні обов`язки, то вам це не вдасться, якщо ви живете у мікрорайоні "Ковальський", що у місті Токмаці.

Зранку ви думаєте як добратися до центру міста, щоб потрапити на роботу. В час "пік" багатолюдні натовпи пасажирів, в очікуванні транспорту, бігають то на зупинку міського громадського транспорту, то звертаються до місцевих таксистів. або шукають "випадкових" перевізників.

Цілий день, на роботі, так і думаєш - як попасти додому, куди іти - на зупинку "Гоголя" чи до "Ластівки", чи може зразу викликати таксі.

Автобуси міського громадського транспорту занадто малі, щоб справитись з великим потоком пасажирів у години пікового навантаження і ця проблема стосується всього міста по всім напрямкам руху по місту до кожного мікрорайону.

Тому може нарешті місцева влада при проведенні конкурсу на право перевезення токмачан громадським транспортом одним із критеріїв визначення переможця буде ставити саме розмір транспортного засобу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.