пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Вчителі Токмака готові до нового 2019/2020 навчального року


30 серпня освітяни міста Токмака, напередодні нового 2019/2020  навчального року, зібралися всі разом щоб підвести підсумки минулого навчального року, обговорити проблеми і окреслити завдання на майбутнє.

Сергій Степура, заступник міського голови, Заслужений вчитель України, зокрема,  на цьому зібранні відзначив, що всі ми живемо в цікавий час, але після вчорашнього виступу Президента України Володимира Зеленського на урочистій сесії Верховної Ради України з`явилося  сподівання на те, що в нашій рідній країні і в Токмаці зокрема, повинно бути все краще. Наразі, за результатами селекторної наради, у обласної влади немає жодних питань до початку нового 2019/2020  навчального року у школах і дошкільних навчальних закладах Токмака.


Наразі саме головне - очікування від нового Кабміну вирішення питання достойної заробітної плати для вчителів, бо її рівень, особливо для молодого педагога, просто смішний.

Серій Степура подякував всім педагогічним колективам, батькам учнів за підготовку закладів освіти міста до нового 2019/2020  навчального року та, користуючись нагодою, вручив Подяку Світлані Черкасовій, начальнику відділу освіти Токмацької міської ради, за високий рівень підготовки закладів освіти міста Токмака до нового навчального року та реалізацію державної освітньої стратегії  "Нова українська школа".

Світлана Вікторівна Черкасова, в свою чергу, за результатами огляду, нагородила керівників навчальних закладів міста, які найкраще підготувалися до нового 2019/2020  навчального року та створили достойні умови для всіх учасників освітнього процесу. Це:

Жадан Валентина Іванівна, директор першої школи;
Кіріченко Олександр Андрійович, директор другої школи;
Ситнік Володимир Петрович, директор шостої школи;
Добриця Іван Іванович, директор одинадцятої школи;
Ходальська Тетяна Володимирівна, директор дванадцятої школи;
Черкунова Ніна Миколаївна, директор закладу дошкільної освіти;
Спицька Раїса Борисівна, директор закладу дошкільної освіти.

Після урочистостей вчителі на серйозній ноті приступили до розгляду нагальних питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.