середу, 21 серпня 2019 р.

Другого рингу для секції боксу поки що не буде – рішення депутатів Токмацької міської ради

20 серпня, після засідання «бюджетної» комісії, відбулася сто перша сесія Токмацької  міської ради сьомого скликання (позачергова).

 Працює постійна комісія міської ради з питань економічного розвитку, бюджету та фінансів, головує Анатолій Пащенко 
Депутати розглянули шість питань черги денної:


1.     Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 13.12.18р. № 5 «Про бюджет  м. Токмак на 2019 рік».


В цьому проекті депутати підтримали всі пропозиції фінансового управління Токмацької міської ради, крім одного - рингу для секції боксу на суму 33,5 тис.грн. поки що купувати не будемо. В місті досить багато не профінансованих питань і, окрім того, наразі Палац спорту вже має один ринг.

Депутати ТМР збільшити асигнування, зокрема, на:

-         Програму забезпечення громадян, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання – нецукровий діабет лікарськими засобами по м. Токмак на 2019 рік;

-         Програму "Цукровий діабет у м. Токмак на 2019 рік";

-         Програму "Програма організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на 2019 рік";

-         Програму Проведення технічної інвентаризації та реєстрації права власності на нерухоме майно територіальної громади м. Токмака у 2018-2019 р.;

-         послуги з утримання відеоспостереження.

2.     Про внесення змін  та доповнень до Програм, які фінансуються в 2019 році.

3.     Про виділення коштів для придбання  у 2019 році автомобільних транспортних засобів для обслуговування інклюзивно-ресурсних центрів.

4.     Про  погодження погашення податкового боргу  КП «Токмаксоцбуд» ТМР  з податку на прибуток по пені та штрафній санкції.

5.     Про внесення змін до рішення Токмацької міської ради від 21.02.2019 №12 «Про визначення зберігача  інвентаризаційних справ об’єктів нерухомого майна  та затвердження Положення про управління комунального господарства виконавчого комітету Токмацької міської ради (в новій редакції)».

6.    Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за адресою:  Запорізька обл., м. Токмак, вул. Центральна, 55 З, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.



Сто перша сесія Токмацької  міської ради сьомого скликання (позачергова)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.