понеділок, 12 серпня 2019 р.

Загорілі та щасливі: Сорок токмацьких дітей повернулися з літнього відпочинку

В рамках літньої  оздоровчої кампанії сорок токмацьких дітей (в тому році тридцять) соціально незахищених категорій – малозабезпечені, багатодітні, діти воїнів АТО (ООС), обдаровані, за поданням відділів культури, освіти та спорту Токмацької міської ради, а також діти позбавлені батьківської опіки та діти – сироти  відвідали оздоровчий табір «Сонячний» Якимівського району Запорізької області.

12 серпня, після 20-ти денного відпочинку, вони повернулися додому, де їх зустрічали батьки та рідні на центральній площі міста.

Дітям в таборі відпочинку все дуже сподобалось, подяка керівництву оздоровчого закладу. Є табори з кращими умовами проживання, але…організація роботи з дітьми там така, що діти звідти повертаються… не задоволені. Наразі всі 40 дітей «доповіли»)  мені, що вони дуже задоволені, повідомив Ігор МАЩЕНКО, начальник управління соціального захисту населення Токмацької міської ради.

Далі пан Ігор продовжив: «Оздоровча кампанія 2019 року у Токмаці, я вважаю, пройшла дуже здорово – 21 дитина оздоровилась у державних таборах відпочинку «Артек» та «Молода гвардія», в м. Одеса. 36 путівок виділив департамент соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації і 40 путівок Токмацький місцевий бюджет, відповідно до прийнятого рішення депутатами Токмацької міської ради. Я всім дуже вдячний за співпрацю. Сума цієї кампанії склала 190 тис грн., з розрахунку 277 грн/ліжко день.»

Галина ЛАПЕНКО, головний спеціаліст управління соціального захисту населення Токмацької міської ради, яка супроводжувала дітей з «Сонячного» до Токмака, зазначила, що дітям настільки сподобалося на відпочинку, вони так здружилися, що стали мов єдина сім`я.

На запитання: «Чи поїдете ви у 2020 році на відпочинок знову, якщо буде путівка у цей же табір», діти голосно відповідали: «Так!»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.