пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

Сім`ю токмачан з трьох чоловік ледве не повбивало струмом в місті під час обрізання гілок дерев

13 вересня під час обрізання гілок дерев на розі вулиць Центральна - Дружби в районі магазину-перукарні "Рибка" (вул. Центральна,20) сім`я з дев'ятирічною дитиною намагалася на своєму автомобілі заїхати на подвір'я вказаного житлового будинку.

В цей час Токмацькі МНС-ники та працівники Токмацького РЕМу  там проводили роботи по обрізання гілок дерев біля лінії електропередачі, територія обгороджена не була.

Побачивши, що ведуться роботи, водій розпочав виконувати маневр розвороту, в цей час на високовольтні дроти впала гілка з обрізаного дерева, дріт обірвався і впав прямісінько на дах автомобіля, заіскрило...

Двигун автомобіля не вимкнувся, завдяки чому вдалося вивезти сім`ю з небезпечної зони.

Токмачани, що втрапили в це лихо, зателефонували у відповідні органи і викликали поліцію, про що було складено відповідний протокол.

Те, що на момент робіт вказана територія обгороджена не була  автор цих рядків бачив особисто.

В результаті обриву дроту на деякий час було припинено електропостачання у цьому районі.

Працівники Токмацького РЕМу обірваний дріт відновили.

Але на цьому все... не закінчилося.

Через деякий час після трагічної події  дружині водія, мамі дев'ятирічної дитини, раптово стало зле, про це мене телефоном сповістив голова родини - тато, і наразі вони проходять обстеження в медичному закладі Токмака.

Про встановлений діагноз потерпілій, вірогідно електротравма, ми сповістимо вас додатково...

Тут вже "комусь" доведеться відповідати.

Після обстеження потерпілої лікарем–терапевтом діагноз «електротравма» не підтвердився. Не розголошуючи діагнозу скажу, що пані проходить амбулаторне лікування.

Слава Богу, що все закінчилося саме так.

Як повідомили мені телефоном потерпілі в цій історії - до Токмацького МРС ГУ ДСНС України у Запорізькій області вони претензій не мають.

А ось чому лінія електропередач оставалась під напругою під час виконання робіт з обрізки гілля дерев – питання до Токмацького РЕМ.

Свої коментарі стосовно цієї події керівництво РЕМ може направити на адресу автора vvstudiovv@gmail.com для подальшої публікації тут.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.