понеділок, 16 вересня 2019 р.

17 вересня День працівників цивільного захисту України (День рятівника)


17 вересня – день особливої урочистості. Це свято сильних і відважних професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто потребує захисту від розбурханих стихій вогню, води, шквального вітру та інших природних чи техногенних лих.

З початку 2019 року в місті Токмак та Токмацькому районі підрозділами служби цивільного захисту ліквідовано понад 200 пожеж та 54 інші надзвичайні події, врятовано більше 10 осіб, 20 будівель та споруд, майна на суму понад 3 000 000 гривень.

Рятувальник - професія, що не знає вихідних та свят. Це самовіддана праця 24 години на добу, сім днів на тиждень. І для більшості пожежних це вже не просто професія, а сенс життя.

Вогнеборці Служби порятунку – це висококваліфіковані професіонали, самовіддані, сумлінні люди, які відповідально ставляться до своїх службових обов’язків.

Навіть у професійне свято вони не можуть дозволити собі відпочивати, адже завжди перебувають на варті безпеки громадян. Вони ті, хто завжди на відстані дзвінка від тих, хто потребує допомоги. Скромні герої, які заслуговують на найщиріші слова вдячності за плідну та продуктивну працю.

Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та ветеранів пожежної охорони, з професійним святом - Днем рятувальника!

Дякую вам за вірність обов’язку, за постійну готовність до боротьби з незваним лихом, за те, що і вдень і вночі стоїте на варті безпеки.
Велика подяка ветеранам пожежної охорони. Ваші фахові знання та безцінний досвід є надзвичайно важливими у вихованні молодого покоління.

Зі святом!!!

Начальник Токмацького МРС ГУ ДСНС
України у Запорізькій області
підполковник служби цивільного захисту Віталій ДАНІКІН



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.