четвер, 12 вересня 2019 р.

ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ «БАТЬКО РОКУ»


В Україні свято «Всенародний День батька»  досить молоде –  в 2009 році українське суспільство приєдналося до міжнародної спільноти і відзначає його кожну третю неділю вересня. 

З цієї нагоди облдержадміністрацією започатковано конкурс «Батько року», який цього року проводиться втретє. За  звання кращого батька  боровся 91 чоловік у 17 номінаціях. 
Напередодні свята конкурсна комісія визначила переможців.  Ними стали 45 чоловіків, які поєднують роль відповідального батьківства з успішною трудовою, громадською діяльністю, військовою службою. На урочистій церемонії нагородження привітали «батьків року» та вручили дипломи   перший заступник голови обласної державної адміністрації Елла Слепян та голова обласної ради Григорій Самардак. 
Серед переможців і батьки з токмацького краю - Вадим Будняк, ліворуч на фото і Валерій Шаповал, праворуч.


Це двоє творчих чоловіків, Вадим з с. Нове Токмацького району, Валерій з м. Токмак.

Нагадаємо, конкурс «Батько року» проводиться Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації відповідно до Комплексної обласної програми з оздоровлення та відпочинку дітей, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми на 2017 – 2021 роки, в рамках відзначення «Дня батька».
За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.