середу, 27 травня 2020 р.

Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння - одна з причин ДТП

З початку 2020 року збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод на території обслуговування м. Токмак та Токмацького району.

Так, з 01.01.2020 по 25.05.2020 у Токмацькому відділенні поліції зареєстровано 18 ДТП, з травмованими – 4.

Місця найбільшої концентрації ДТП в самому м. Токмак міст по вулиці Володимирській, а також на а/д Н- 33 Василівка -Токмак – Бердянськ поблизу перехресть с. Новогорівка, с. Вишневе, с. Покровське.

Найчастіше причинами, що призводять до ДТП  є керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння та недодержання швидкісного режиму.

Так, за вказаний період за ст. 130 КУпАП ( керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння) працівниками Токмацького ВП було притягнуто до адміністративної відповідальності 43 особи. Нагадуємо, що порушення ст. 130  ч.1 КУпАП карається штрафом в сумі 10200 грн., та позбавленням правом керування транспортними засобами строком на один рік.

Керівництво Токмацького відділення поліції звертається до водіїв всіх видів транспортних засобів з проханням бути уважними на автошляхах, дотримуватися правил дорожнього руху та не вживати алкогольні напої під час керування транспортними засобами.

Перейти до магазину
Фото: Євгенія Кузьменко у facebook (ДТП у Токмаці по причині керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.