середу, 27 травня 2020 р.

У сусідів: Фермерське господарство у Василівському районі отримало перший кредит на умовах часткових кредитних гарантій в рамках «Доступні кредити 5-7-9%»

АБ «Укргазбанк» видав перший кредит в рамках «Доступні кредити 5-7-9%» на умовах часткових кредитних гарантій.

Позику в розмірі 1,5 мільйона гривень на 5 років отримало фермерське господарство «Таврійська ягода» (село Приморське Василівського району Запорізької області), засноване в 2018 році.

Кошти були використані для організації системи водопостачання для потреб господарства: замовлено проєкт для підключення в системі водопостачання села Приморське, придбано необхідне обладнання, здійснено монтаж, отримано дозвіл на спеціальне водокористування. Загальний обсяг інвестицій склав близько 3 мільйона гривень.

Основний напрямок господарської діяльності ФГ «Таврійська ягода» - інтенсивне садівництво та вирощування ягідних культур з метою подальшого зберігання, переробки і реалізації на місцевому та іноземних ринках. Підприємство розташоване в степовій зоні з посушливим кліматом. Відтак, питання забезпечення джерелом вологи є одним з ключових для розвитку господарства та максимізації його доходу.

Нагадаємо, з 1 березня 2020 року, Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%» включає додаткову опцію - кредитні гарантії. Інструмент дозволяє вирішити проблему відсутності або недостачі застави у позичальника.

Перейти до магазину
Детальніше про програму «Доступні кредити 5-7-9%» ви зможете дізнатися на сайті 5-7-9.gov.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.