вівторок, 19 травня 2020 р.

З 22 травня запускаємо другий етап пом’якшення карантинних обмежень

Про це розповів в ефірі програми «Свобода слова» прем'єр міністр України Денис Шмигаль.

Карантин буде продовжений, але водночас ми переходимо до адаптивної моделі. Це дасть змогу місцевій владі та регіональним комісіям ТЕБ і НС оперативно реагувати на можливі спалахи захворювання та посилювати обмеження або пом’якшувати, за умови дотримання загальнодержавних рекомендацій.

У середу, на засіданні Кабміну, ми розглянемо питання відновлення з 22 травня роботи міського та приміського транспорту, готелів (окрім хостелів, без ресторанів та без басейнів), проведення спортивних змагань (з обмеженням до 100 осіб та без глядачів), а також проведення церковної служби за участі вірян (не більше 1 особи на 10 м²).

Водночас Уряд розгляне можливість відновлення роботи дитячих садочків та метрополітену з 25 травня, якщо це дозволятиме епідемічна ситуація. Щодо цього ми працюватимемо спільно з місцевою владою.

Перейти до магазину
Питання відновлення авіаперевезень, зокрема міжнародних, не є одностороннім. Ми постійно тримаємо діалог з іноземними партнерами, щоб розуміти, коли і яка країна відновлює авіасполучення. Розраховуємо, що це відбудеться вже у червні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.