пʼятницю, 15 травня 2020 р.

Як повернути залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ОТРИМУВАЛИ ЖИТЛОВІ СУБСИДІЇ АБО ПІЛЬГИ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ У ГРОШОВІЙ БЕЗГОТІВКОВІЙ ФОРМІ.

Управління соціального захисту населення Токмацької міської ради надає роз’яснення щодо отримання невикористаних (зекономлених) сум житлових субсидій/пільг тими громадянами, яким ці види державної допомоги були призначені у грошовій безготівковій формі.

Відповідно до норм діючого законодавства після закінчення опалювального сезону залишки коштів на рахунку для виплати житлової субсидії, відображені на облікових записах одержувачів житлової субсидії/пільги, які утворилися станом на 1 червня, виплачуються одержувачам житлових субсидій/пільг АТ “Ощадбанк шляхом перерахування таких коштів на поточні рахунки зазначених осіб, відкриті в АТ “Ощадбанк” , про що АТ “Ощадбанк” інформує одержувачів субсидії/пільг шляхом надсилання смс - повідомлень.

У разі відсутності відкритого рахунка в АТ “Ощадбанк” рахунок відкривається за зверненням одержувача житлової субсидії/пільги до АТ “Ощадбанк”. Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”.

Залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати житлової субсидії/пільг за обліковими записами одержувачів житлової субсидії/пільговиків станом на 1 червня, за якими не було звернень одержувачів житлової субсидії/пільговиків щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ “Ощадбанк” за такими обліковими записами одержувачів житлової субсидії/пільговиків та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.


За отриманням інформації про операції, здійсненні за обліковим записом одержувачів житлових субсидій/пільговиків щодо залишків коштів на рахунку, відкриття поточних рахунків тощо рекомендуємо звертатися до АТ “Ощадбанк”. Інформація надаватиметься в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.