середу, 13 травня 2020 р.

Тринадцяте травня в українському Уряді


Денис Шмигаль: З 22 травня можливий перехід до другого етапу карантинних послаблень.

Проте послаблення карантину не означає повне його скасування.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, відкриваючи засідання Уряду в середу, 13 травня.

Кабінет Міністрів України поширив дію бюджетної програми з санаторно-курортного лікування, соціально-професійної адаптації та психологічної реабілітації на добровольців – учасників бойових дій, які у складі добровольчих формувань брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Відповідну постанову “Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України” на своєму засіданні, 13 травня 2020 року, ухвалив Уряд.

13 травня на своєму засіданні Уряд схвалив проект постанови, розроблений Міністерством інфраструктури, який дозволяє водіям таксі рухатись окремою смугою для маршрутних транспортних засобів.

Норма стосується лише легальних перевізників за наявності в них офіційного статусу (ліцензії).

Кабінет Міністрів України на засіданні 13 травня затвердив перспективні плани формування територій громад п’яти областей: Волинської, Кіровоградської, Полтавської, Чернігівської, Закарпатської.

Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови Кабінету Міністрів України № 211 і збільшив кількість відвідувачів літніх терас — із двох до чотирьох осіб, за умови дотримання соціальної дистанції та інших протиепідемічних рекомендацій. Окрім того, було дозволено пересуватися вулицею групами до восьми осіб замість двох. 

Відповідне рішення прийняли сьогодні на засіданні Уряду.

З1 вересня 2020 р. припиняється використання паспорта громадянина України для виїзду до Республіки Білорусь через пункти пропуску на українсько-білоруському державному кордоні. Таке рішення прийнято сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України.



На територію Республіки Білорусь українці виїжджатимуть за закордонними паспортами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.