четвер, 21 травня 2020 р.

Є новий голова Запорізької ОДА: Віталій Боговін

Президент України Володимир Зеленський планував зробити кадрові висновки щодо діяльності голів обласних державних адміністрацій після закінчення епідемії коронавірусу.

«Всі висновки по них – після того, як ми закінчимо (вирішення питань з протидії епідемії. – Ред.) COVID-19», – сказав Глава держави під час прес-конференції у Києві 20 травня 2020 року.

Глава держави наголосив, що зараз звільнення голів ОДА може ускладнити роботу з протидії епідемії коронавірусу.

Однак щось пішло не так.

20 травня під час засідання Уряду Денис Шмигаль анонсував питання про звільнення голови Запорізької ОДА Віталія Туринка "за угодою сторін" та про призначення (погодження Указу Президента) Віталія Боговіна на цю посаду.


Пан Боговін під час свого виступу на урядовому засіданні зазначив, що він народився в 1969 році в селищі Куйбишеві (нині Більмак) Запорізької області. Наразі керую агробізнесом - це обробка землі, експорт зерна та інше. Моя компанія налічує близько 1700 робочих місць. Досвіду роботи в державних структурах немає, але досвід роботи з людьми є, а головне - є бажання і мотивація міняти країну на краще.

Проблеми в нашій області такі, як і по всій Україні. Вважаю, що у нашого регіону є великий потенціал - це морський порт, морські курорти, Хортиця. Запорізька область, перш за все - промислова область. У нас повинні працювати великі промислові підприємства - це запорука успіху для області, повинна також розвиватися туристична галузь. Є чим займатися.

Перейти до магазину
Також відомо, що в минулому році Віталій Боговін балотувався до Верховної Ради України по 78 одномандатному округу, з центром в Бердянську, від партії «Слуга народу». До перемоги він тоді "не дотягнув".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.