середу, 13 травня 2020 р.

ВІД СЬОГОДНІ В ОБЛАСТІ ПРИПИНЯЮТЬ РОБОТУ УСІ КАРАНТИННІ КПП, ОКРІМ ЕНЕРГОДАРСЬКОГО


13 травня відбулось позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області.

– Запровадження послаблень на рівні держави, позитивна динаміка серед одужуючих та незначна кількість нових пацієнтів з коронавірусом у Запорізькій області дозволяє нам говорити і про послаблення саме тих карантинних заходів, які були запроваджені саме на нашій території. Серед них – діяльність санітарних контрольно-пропускних пунктів, – наголосив Іван Федоров, перший заступник голови облдержадміністрації.

Рішення про відкриття непродовольчих ринків приймають райдержадміністрації, органи місцевого самоврядування в межах наданих повноважень та в залежності від епідемічної обстановки на території. Звичайно, відновлення роботи ринків можливе за умови дотримання вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України.
Після доповіді заступника начальника ГУ НП в Запорізькій області Павла Карабути щодо корегування роботи санітарних контрольно-пропускних пунктів на території області, члени комісії підтримали рішення про закриття 7 КПП у м. Запоріжжі, 5 КПП у Мелітополі та 3 КПП у Бердянську.

Робота санітарного КПП на в’їзді в Енергодар продовжується.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.