четвер, 7 травня 2020 р.

ВЖЕ НА ТРЬОХ ДІЛЯНКАХ АВТОДОРОГИ Н-30 ВАСИЛІВКА – БЕРДЯНСЬК, ПРОВОДЯТЬСЯ РОБОТИ З ПОТОЧНОГО СЕРЕДНЬОГО РЕМОНТУ


Першотравневе свято дорожники Запорізької області відзначили початком виконання робіт з поточного середнього ремонту ділянки автодороги курортного напрямку Н-30  Василівка –Бердянськ, км 55+082 - км 89+526.

Так, станом на 04 травня, проведено роботи з фрезерування - 1,2 км існуючого асфальтобетонного покриття.

В рамках поточного середнього ремонту а/д Н-30 Василівка-Бердянськ, км 55+082 - км 89+526 передбачено проведення наступних видів робіт:

- Фрезерування старого покриття середньою глибиною -  4,5 см;
- регенерація шарів дорожнього одягу на ділянках дороги, які втратили несучу здатність;
- вирівнюючий шар з крупнозернистої а/б суміші - 12 см;
- верхній шар покриття із ЩМА-20 - 5 см;
- відновити узбіччя;
- виконати усі заходи з безпеки дорожнього руху.

Загальна протяжність всієї ділянки виконання робіт, складає 34 км.

Передбачено що після проведення робіт з відновлення дорожнього покриття на вищезазначеній ділянці дороги Н-30 Василівка-Бердянськ, Чернігівський та Приморський райони будуть з’єднані дорогою з новим, якісним асфальтобетонним покриттям.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль-Південь».
Щоденний контроль за ходом виконання робіт здійснюють фахівці відділу якості, технічного контролю та нових технологій, а також лабораторією Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

Взагалі, протяжність всієї автодороги національного значення Н-30 Василівка - Бердянськ, складає 136,3 км, в 2018 році Службою автодоріг було відремонтовано 17,3 км. У поточному році планується виконати ремонт на чотирьох ділянках автодороги національного значення Н-30 Василівка – Бердянськ, загальною протяжністю 118,7 км. З метою реалізації завдання, підрядними підприємствами роботи з поточного середнього ремонту на курортній трасі проводяться у посиленому темпі і в день, і в ночі та  вже на трьох ділянках.


Довідково:

Національна автомобільна дорога  Н-30 Василівка - Бердянськ, є однією з основних транспортних артерій Запорізької області. Ця дорога є основною транспортною магістраллю Токмацького, Чернігівського, Приморського та Бердянського районів Запорізької області. Дорога також з’єднує міжнародні дороги державного значення М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта та М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.