вівторок, 3 березня 2020 р.

Токмак: Напад на жінку на «Салгані»


24 лютого, близько шостої вечора, у Токмаці на «Салгані» було здійснено напад на жінку.

Про це стало відомо після звернення потерпілої до поліції.

Біля підйому у бік «Ковальського» мікрорайону невідомий нападник наніс жінці удар палицею, внаслідок чого вона впала, але не розгубилася, продовжувала опиратися і закричала. Може щось сполохало нападника, а можливо опір жінки змусив його тікати. 

Оскільки він зреагував на її крик та озирнувся, вона запам’ятала його риси.

Як з’ясувалося згодом, від ударів та падіння у потерпілої стався струс мозку і перелом руки. За її заявою поліція шукає зловмисника. Зі слів знайомих потерпілої, слід зробити все, щоб попередити токмачан про можливу небезпеку, а також знайти та покарати негідника.

Варто зазначити, що й раніше за «Салганом» тягнулася недобра слава. Пішохідна доріжка через цей район з’єднує центральну частину міста та мікрорайон Ковальський, вечорами тут дійсно безлюдно і потенційному злодію є де причаїтися.

Два роки тому тут теж стався напад на молоду жінку, якій вдалося втекти від нападника.

А у далеких 1969-70 роках Токмак потрясла серія вбивств молодих жінок, яких маніяк вичікував у чагарях. Зокрема, на «Салгані» він вбив та розчленував 18-річну дівчину, іншим разом вбив матір двох дітей, яка поверталася з нічної зміни. У 1971 році того серійного вбивцю розстріляли.

Підготував Віталій Голод.

На фото: замітка про суд над вбивцею у газеті за 1971 рік.

Не забудь попередити своїх рідних про небезпеку та поділися цією новиною з друзями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.