пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

Відсьогодні перевіряємо online достовірну інформацію про боротьбу з COVID-19 в Україні


На урядовому інформаційному порталі розміщено online-дашборди, які відображають достовірну інформацію про боротьбу з COVID-19 в Україні та інформують про забезпеченість медичних закладів необхідними ресурсами. Дашборд доступний online та оновлюється щоденно, повідомляє Міністерство такомітет цифрової трансформації України.

Дашборди містять інформацію про медичні заклади, що готові приймати хворих, вільні ліжкомісця та апарати ШВЛ, запаси засобів індивідуального захисту, медичний персонал тощо. Інформацію можна переглянути як по Україні в цілому, так і для окремих регіонів і навіть – медичних закладів.

На порталі можна знайти актуальну інформацію про карантин, протидію коронавірусу, а також важливі поради і рекомендації. Незабаром з’явиться інтерактивна мапа державних кордонів та інформація щодо перетину пропускних пунктів.

На порталі розміщено публічну інформацію у формі відкритих даних, щоб кожен міг вільно отримувати, обробляти та публікувати її на власних ресурсах, використовуючи достовірні дані з першоджерела.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.