вівторок, 28 квітня 2020 р.

Недоторканих сьогодні немає: Губернатор представив голову Токмацької РДА


28 квітня Токмак відвідав голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок. Він представив призначену Президентом голову Токмацької райдержадміністрації Олену Шевченко.

Зустріч, у якій взяли участь сільські голови, міські голови Токмака та Молочанська, керівництво райради та фахівці РДА, вирішили провести прямо на майданчику біля адмінбудівлі.

Віталій Туринок привітав Олену Шевченко з призначенням на посаду голови РДА та побажав їй успіхів у роботі.

Прямо на площі керівник області поспілкувався з сільськими головами та депутатами.

Відповідаючи на найбільш актуальне питання про формування об’єднаних територіальних громад, Віталій Туринок запевнив, що ніхто у області не лобіює якихось певних форматів об’єднання територій, і пообіцяв що насильного об’єднання чи приєднання громад не буде.

Депутат райради Людмила Будовська озвучила проблему катастрофічного стану відрізку автодороги Токмак-Пологи. За її словами, підрядники почали ямковий ремонт не маючи техніки і роблячи не ремонт, а «неподобство». Віталій Туринок попрохав голову РДА Олену Шевченко, надати у область інформацію про цю дорогу для прийняття рішення.

Голова райради Василь Мафтуляк, сільський голова Наталя Антипенко та інші попрохали розібратися у області з захопленням селянських земель. Ще з 2015 року селянам всіляко перешкоджали оформляти свої земельні ділянки, городи, пасовища, а нині навіть людські городи у селі раптом виявляються в руках жителів міста

Керівник області пообіцяв розібратися з такою діяльністю чиновників, заявивши, що «недоторканих сьогодні немає».


Після цього він разом з Токмацьким міським головою Ігорем Котелевським  оглянув обсяги робіт з ремонту доріг у мікрорайоні «Ахрамєєвка».

Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.