середа, 15 квітня 2020 р.

"Підкрипили" медицину району та не погодилися з умовами оплати праці заступника голови райради

15 квітня відбулася позачергова шістдесят  четверта сесія Токмацької районної ради.

В залі працювало 17 депутатів від різних політичних партій, з 26 обраних.

Депутати ухвалили чотири питання черги денної, що попередньо були розглянуті на спільному засіданні депутатських комісій.

Ухвалення цих питань "підкрипить" фінансовий та матеріально-технічний стан медицини Токмацького району в питанні боротьби з коронавірусом.

Питання "Про умови оплати праці заступника голови Токмацької районної ради на 2020 рік" не набрало необхідної кількості голосів.

Тепер, у разі перевірки, як зазначила головний бухгалтер і юрист райради, орган районної влади можуть чекати штрафні санкції.

Сама Валерія Матвієнко, що обіймає цю посаду, має наміри звернутися до суду.

Нагадаємо, що Запорізький Окружний Адміністративний Суд вирішив визнати незаконним та скасувати рішення 59 позачергової сесії Токмацької районної ради Запорізької області сьомого скликання від 28.12.2019 №1 "Про дострокове припинення повноважень та звільнення Матвієнко Валерії Валеріївни з посади заступника голови Токмацької районної ради Запорізької області".


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.