вівторок, 21 квітня 2020 р.

Голова Запорізької обласної ради одужав

Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак одужав.

Про це він повідомив у своєму зверненні на офіційному сайті Запорізької обласної ради:

"Ви знаєте, що Сovid - 19 не оминув мене і мою родину. Хвороба не була легкою та я одужав, тож маю право звернутися до вас із позиції власного досвіду.

Сьогодні ми чуємо багато статистичної інформації: скільки людей захворіли, скільки одужали, а скільки, на жаль, не здолали недугу. Та за всіма цими сухими цифрами дуже мало реальних історій, корисних порад: що робити  в разі появи симптомів захворювання, до кого звертатись та як проходить лікування. Вважаю, що нам спільно з журналістами слід подумати як змінити акценти в поданні інформації.

Це не просте респіраторне захворювання, але й панікувати не варто. Якщо ви відчули в себе симптоми хвороби – зверніться до свого сімейного лікаря. Лікарі мають чіткий алгоритм дій. А прямо зараз  перевірте чи є у вас та ваших батьків номер  телефону вашого сімейного лікаря.

Сьогодні важливо підтримувати  лікарів, використовувати всі можливі засоби для покращення умов їх роботи та лікування громадян. Тут нам теж іще належить змінювати акценти. І не тільки в умовах епідемії, а й на майбутнє.

Та краще за все виконувати застережні заходи, в тому числі, обмежити контакти й залишатися вдома. Особливо зараз, у свята, які ми звикли проводити зі своїми рідними та друзями.

Використовуйте переваги цифрових технологій, які дозволяють нам завжди бути на зв’язку зі своїми близькими. Радійте життю, адже Великдень – це свято, яке вчить нас цінити життя, робити добро, жертвувати заради порятунку інших.


Щиро бажаю кожному з вас добробуту і злагоди в родинах, Божого благословення в усіх справах, любові, віри в силу добра й міцного здоров’я."

Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.