понеділок, 27 квітня 2020 р.

Міськрада звільнила від сплати оренди токмацьких підприємців на час дії карантину

У четвер, 23 квітня, чергова сесія токмацької міськради не відбулася з-за відсутності кворуму.

У понеділок, 27 квітня, 24 депутата, з 34 обраних, зібралися повторно, розглянули та ухвалили 25 питань черги денної.

Одним з одностайно ухвалених рішень депутати звільнили токмацьких підприємців від сплати за оренду орендованих ними комунальних нежитлових приміщень з середини березня 2020 року на весь час дії карантину в Україні.

Звільняються від оренди тільки ті підприємці, види діяльності яких потрапили до списку заборонених на час карантинних заходів. 

Також, з метою запобігання занесенню та поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, додатково виділено кошти у сумі 1820,0 тис.грн. для придбання медичного обладнання та 24,9 тис.грн. для забезпечення безперебійної роботи електромережі, на випадок відключення електроживлення, комунального підприємства «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Токмацької міської ради.

Зменшено асигнування по програмі з поліпшення стану будівель соціальної сфери м. Токмак на 2019-2021 роки, по заходам: Будівництво пандусу Токмацької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Поточний ремонт пішохідної зони вулиці Володимирська.


Відповідно до рішень сесії Запорізької обласної ради до Програми сприяння виконанню депутатських повноважень депутатами Запорізької обласної ради на 2017­­–2020 роки бюджету міста Токмака перерозподілено кошти депутата Олега Суржана у сумі 685,0 тис.грн., зменшено кошти на «Нову Українську школу» у сумі 47,009 тис.грн., зменшено кошти на іншу субвенцію  у сумі   5 000,0 тис.грн (Реконструкція споруд для збирання вод поверхневого стоку вулиць Карла Лібкнехта, Володимирська, Нансена, мікрорайону "Центральний" та міського скверу міста) тощо. 

Також депутати міськради тимчасово, з 01.04.2020 р. по 30.04.2020 р, встановили ставку податку для першої групи платників єдиного податку   за видами господарської діяльності (КВЕД 2010): 4781, 4782, 4789 з розрахунку на календарний місяць у розмірі 0 відсотків до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.