субота, 11 квітня 2020 р.

Щоб перемогти невидимого ворога ми маємо бути відповідальними та свідомими - заява Токмацької РДА


Шановні мешканці Токмацького району!

На сьогоднішній день на території Токмацького району в місті Молочанську зафіксовано перший лабораторно підтверджений випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

На даний час стан жінки стабільний. Вона перебуває в Пологівській міській лікарні. Проведено відповідні заходи з дезінфекції. Контактним особам рекомендовано перейти до самоізоляції.

Настав складний час, який вимагає від нас консолідувати всі зусилля. Щоб перемогти невидимого ворога ми маємо бути відповідальними та свідомими. Тому, будь ласка, не ігноруйте інформацію про обмежувальні заходи щодо поширення коронавірусу і з усією відповідальністю поставтеся до власної безпеки та безпеки ваших рідних. Скоротіть живе спілкування - на щастя, зараз бачити один одного можна завдяки відеозв’язку та обмінюватись інформацією телефоном. Регулярно обробляйте руки спиртовмісним засобом або ретельно мийте їх з милом.

Тримайтеся на відстані не менше одного метра від людей, які кашляють або чхають. По можливості, не чіпайте руками очі, ніс та рот. Дотримуйтесь правил респіраторної гігієни: прикривайте рот або ніс згином ліктя або серветкою при кашлі та чханні. Використану серветку потрібно одразу ж викинути.

При підвищенні температури, появі кашлю та утрудненні дихання не відкладайте звернення за медичною допомогою.

Бережімо себе! Будьмо здорові та самовідповідальні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.