середа, 15 квітня 2020 р.

Пологівські лікарі про стан жительки Молочанська, захворілої на коронавірус

Як повідомлялося раніше, жителька Молочанська потрапила до інфекційного відділення Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування з пневмонією. 

Після результатів аналізів і діагностування у неї коронавірусної хвороби її перевезли до Пологівської БЛІЛ, оскільки ця лікарня визначена для лікування пацієнтів з таким діагнозом.

За словами головлікаря Пологівської лікарні Романа Кравченка, зараз стан пацієнтки стабільний – повідомляє Районка.

Хворій було зроблено контрольне рентгенологічне обстеження легенів, яке показало що проявів пневмонії у пацієнтки немає. 

Температура та сатурація у жінки в нормі, вона продовжує отримувати антибактеріальну терапію, - заявив головлікар, і додав. - Вона повернеться додому лише після того, як ми отримаємо поспіль два негативних результати ПЛР-дослідження. Пацієнтка знаходиться в інфекційному відділенні, у боксі з оглядовим віконечком, з окремим входом та санвузлом. Стан її повністю задовільний.

Стан пологівської поліцейської, яка захворіла на коронавірус, наразі також задовільний. Жінка отримувала лікування вдома, сьогодні їй набагато краще, - стверджують пологівські лікарі.


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.