середа, 15 квітня 2020 р.

Задекларуй!

Токмацькою місцевою прокуратурою, як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції, постійно приділяється увага дотриманню органами державної влади та місцевого самоврядування вимог Закону України “Про запобігання корупції”.

Так, за результатами перевірки у квітні поточного року, щодо своєчасності подання декларацій суб’єкта декларування, який припиняє відповідну діяльність (декларація перед звільненням), встановлено 6 фактів несвоєчасної подачі таких декларацій колишніми депутатами кількох сільських рад Токмацького району.

За вказаними фактами Токмацькою місцевою прокуратурою скеровано відповідні матеріали до Управління спеціальних розслідувань ГУНП в Запорізькій області для вирішення питання про складання адміністративних протоколів за ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення “Порушення вимог фінансового контролю”.

Заступник керівника О. Усатий.


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.