середа, 15 квітня 2020 р.

Прокуратура домоглася скасування виправдувального вироку суду відносно мешканця м. Токмак за незаконне виготовлення та зберігання наркотику

Так, вироком Токмацького районного суду громадянина Л., 1979 року народження, виправдано у зв’язку з недоведеністю його вини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України –  незаконне виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу – концентрату з макової соломи (екстракційного опію).

Із цим вироком не погодився прокурор у провадженні, яким було внесено апеляційну скаргу з мотивів невідповідності висновків суду фактичним обставинам кримінального провадження та істотним порушенням вимог кримінального процесуального законну.

Із такою вимогою обвинувачення погодився Запорізький апеляційний суд і своєю ухвалою від 25.03.2020 скасував виправдувальний вирок та  направив кримінальне провадження на новий судовий розгляд. 

Заступник керівника О. Усатий.


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.