суботу, 15 лютого 2020 р.

Курсу не змінили: Жовтнева сільрада за нову громаду з центром в селі Нове


15 лютого у селі Покровському в приміщенні місцевого Будинку культури повторно пройшли громадські обговорення, на яких присутні дійшли згоди в питаннях щодо добровільного об'єднання Жовтневої (села Покровське, Заможне, Кутузівка, Садове, Червоногірка, Шевченкове), Новенської (села Нове, Мирне, Пшеничне, Рівне, Харкове, Чистопілля) і Новопрокопівської (села Новопрокопівка, Ільченкове, Роботине, Солодка Балка) сільських рад в об'єднану територіальну громаду з центром в селі Нове.

Нагадаю, що 20 листопада 2019 року  такі обговорення вже проходили в селі Покровському Жовтневої сільської ради та Новому Новенської сільської ради.

25 листопада 2019 року на сесії Жовтневої сільської ради 13 присутніх на сесії депутатів, з 14 обраних, 8 голосами підтримали ініціативу "новенців" і ухвалили відповідне рішення про добровільне об'єднання у "форматі трьох" - Жовтнева, Новенська і Новопрокопівська сільські ради.

Пропозиція стосовно об'єднання в іншому форматі: Долинська, Виноградненська, Коханівська, Таврійська, Жовтнева, Новенська, Новопрокопівська сільські ради тоді не набрала необхідної кількості голосів, 5 з 8 необхідних.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.