середу, 19 лютого 2020 р.

Токмацьку лікарню президент України пообіцяв у цьому році відремонтувати коштом НАК "Нафтогаз"

Ми вже повідомляли вам, що 15 січня 2020 року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження «Про затвердження переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року».

Це дозволить покращити доступність медичної допомоги, сконцентрувати інвестиційні ресурси та розбудувати мережу надання медичних послуг в Україні.

До Переліку опорних закладів, що був визначений на основі відповідної Методики формування мережі робочою групою, яка була сформована МОЗ України за участю представників Національної служби здоров’я України, Міністерства розвитку громад та територій України, представників проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» та обласних державних адміністрацій ввійшла і наша лікарня - Комунальне підприємство "Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Токмацької міської ради.

Так ось: Цього року в Україні виділено кошти на ремонт 220 опорних лікарень.

Про це 19 лютого розповів  президент України Володимир Зеленський під час відвідування Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування
"Ми знайшли кошти, яких не було в міністерстві, окремо - кошти від грошей НАК "Нафтогаз", і ми так сказали, що 220 опорних лікарень буде відремонтовано цього року. Це тільки початок. Люди це обов’язково побачать і почують", - зазначив він.

Наша "Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування " має потрапити до цього Переліку, як пояснив нам її директор Віталій Пасєвін.

Питання в одному - що саме буде ремонтуватися, сума проєкту і яку дольову фінансову участь має взяти на себе місто Токмак.

Ми будемо слідкувати за цим і повідомимо вам, як тільки з'явиться інформація...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.