четвер, 27 лютого 2020 р.

Пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Запорізької області направлено на затвердження до Кабінету Міністрів України

За результатами тривалих обговорень та консультацій з представниками органів місцевого самоврядування, органів виконавчої влади, регіональних відділень асоціації міст України і Української асоціації районних та обласних рад, місцевої асоціації об’єднаних територіальних громад облдержадміністрацією сформовані пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Запорізької області, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Проєкт змін до перспективного плану, розроблений у відповідності до Методики, охоплює 100 відсотків території області, передбачає створення 67 спроможних територіальних громад та зберігає більшість створених об’єднаних територіальних громад.

Пропозиції щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Запорізької області направлено на затвердження до Кабінету Міністрів України. Остаточне рішення прийматиме Уряд.

По Токмаку і Токмацькому району Пропозиціями запропоновано створення:

Токмацької територіальної громади з адміністративним центром у місті Токмаці у складі територіальних громад, що входять до складу спроможної територіальної громади: Токмацька, Новенська, Жовтнева, Новопрокопівська, Остриківська, Очеретуватська;

Молочанської територіальної громади з адміністративним центром у місті Молочанську у складі територіальних громад, що входять до складу спроможної територіальної громади: Молочанська, Виноградненська, Долинська, Новомиколаївська, Балківська, Кіровська.

Пропозиції (повний перелік) щодо внесення змін до перспективного плану формування територій громад Запорізької області:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.