четвер, 13 лютого 2020 р.

І знову про "газові" питання у Токмаці і навколишніх районах


Про злочинну, на мій погляд, бездіяльність правоохоронних органів, судової феміди, мера міста і районної державної адміністрації, закрити канал або повідрубувати руки «шахраям», «аферистам», «баригам» в особі працівників газового господарства в тандемі з різного роду дублерами  ПП, що запускають хижу руку в кишені більше 25 тис. абонентів газу (Токмацького, Михайлівського та Василівського районів) починаючи з 2015 року по теперішній час триває.

Як раніше я писав в місцевих ЗМІ і меру міста зі зверненнями до політичних партій, адекватним депутатам, громадським організаціям, активістам міста і району про те, щоб зупинити свавілля газовиків і зібрати позачергову сесію міста і району та винести це питання на порядок денний і прийняти рішення, тобто розробити заходи впливу керівнику газового господарства, правоохоронним органам і зобов'язати газове господарство сумлінно виконувати договірні зобов'язання з обслуговування систем газового забезпечення за рахунок газового господарства, згідно затверджених графіків, які є невід'ємною частиною для проведення щорічних планових техобслуговувань, включаючи перевірку наявності тяги в ДВК, в тому числі і їх прочищення, а не прочищення кишень абонентів  імпортного устаткування, газових лічильників і т.д. Перевірка наявності тяги в ДВК перевіряється перед опалювальним сезоном, а не круглий рік зі складанням відповідного акта про його проведення.

Повторюю і пояснюю абонентам газу уважно читати договори з обслуговування і усвідомити, що обслуговування газового обладнання проводиться тільки спеціалізованими організаціями, яке в місті знаходиться єдине - Токмацьке відділення АТ «Запоріжгаз» і, без затвердженого графіка на проведення ПТО, наявність посвідчення працівника газового господарства, ніхто не має право торкається до Вашого обладнання, так як системи газового забезпечення - це об'єкти підвищеної небезпеки та відповідальність за безпеку, безперервну поставку газу, за якісне і своєчасне проведення ПТО, несе тільки газове господарство, а все інше від лукавого.

Пора зрозуміти і проявити самоповагу і припинити годувати грошима недобросовісних і жадібних працівників газового господарства та їх дублерів, які беруть гроші готівкою, без договорів, без нормативної документації, тарифи взяті зі стелі, відповідальність за безпеку не несуть і, найголовніше, жодного відношення не мають до газового господарства.

Може на ці гроші (100 + 500), як я раніше писав, закупити поліцейські кийки або електрошокери і гнати всяких пройдисвітів з двору, які лізуть відключати газ і далі, для початку, заходити в кабінети мера міста, керівника газового господарства, правоохоронних органів і вдаряти по столу та нагадати їм, щоб вони виконували свої обов'язки по захисту нас від грабежу і приниження, а також нагадати їм, що ми, абоненти, платимо податки і найняли Вас, щоб Ви зупинили Мародерство.

Мені шкода, що жителі міста і району не розуміють, що необхідно об'єднатися і виступити одним фронтів та залучити четверту владу - ЗМІ, які байдужі до газової проблеми і не висвітлюють критичні матеріали, судові засідання, діяльність прокуратури і поліції, керівництва газового господарства.

Про побори грошей в особливо великих розмірах  керівництва газового господарства в тандемі з різного роду дублерами ПП, я звернувся із заявою до слідчого відділу міліції в грудні 2014 року, далі в травні 2017 року в місцеву прокуратуру, ці дві заяви об'єднані в одне провадження і внесені до ЕРДР.

Друга заява про службову підробку, де на бланку «заяви - Приєднання» ксерокопіювали мій підпис заднім числом в травні 2016 року, була пред'явлена, ​​в змові з суддею Андрущенком А.Ю., таємно від мене, в судове засідання захисником газового господарства і також внесена в ЕРДР відомості у вересні 2017 року.

При зверненні в поліцію, прокуратуру і вищі органи, а також на гарячу лінію МВС, до мера міста - отримував формальні відписки, безграмотні, не по суті, де вони передоручали один одному, брали під особистий контроль і як за трафаретом відписували, мовляв проведені «всебічні і ретельні Перевірки та порушень не встановлено» і т.д. тощо, це нагадує, і схоже на божевільню, або дитячий садок, де вбачається хвороба - халатне ставлення до обов'язків, безвідповідальність - це просто професійна бездіяльність або профнепридатність .

Наприклад, при зверненні в поліцію про хід розслідування слідчий Скляр О.І., який за рахунком 6 (шостий) розслідує дане виробництво, очевидно випадково потрапив в слідство і не знає і не розуміє що йому необхідно робити. Замість об'єктивного збору фактів він, не витрачаючи розумових зусиль, пішов по шляху своїх бажань, фанатизму, забобонів, які йому здаються правильними, наполягаючи, що два плюс два дорівнює п'яти - або може п'ятистам. Тільки за 2019 рік прокуратура скасувала тричі його постанови про закриття досудового розслідування, причому переписуючи їх один в один, де відсутня форма, зміст і логіка, він умовив дати неправдиві свідчення працівників газового господарства Безручко О.А. і Лісняк, які повинні знати, що за це понесуть відповідальність.

При зверненні до начальника слідчого відділення Кузьменка О.М., слідчого Єгорової Н.Ю. і Скляр О.І. про хід розслідування кримінального провадження, які ведуть тяганину по першій справі більше 5 років і по другій - більш 2,5 року, вони відмовляються пояснювати що їм заважає для їх розслідування, вони навмисно і нахабно не приходять на судові засідання, які переносилися двічі через їх неявки, явно виявляючи неповагу до суду, прокуратури та заявника. Начальник поліції Собецький А.І. явно сприяє прояву бездіяльності слідчого відділу в умисному приховуванні корупції і не вживає заходів впливу для завершення кримінальних справ. Може ми, абоненти, заважаємо грати в "настільний» теніс або шашки - піддавки?
Процесуальні прокурори Бровченко Г.Ю. і Лобач С.В. проявили явну безвідповідальність по нагляду за слідством, виступають в судах в якості представника - захисника - адвоката незаконних інтересів слідчих, поліції.

На судових засіданнях сидять як вільні слухачі і не знають про що суть позову, що розглядається, завчивши за трафаретом, що судове засідання можна проводити без явки слідчих, тобто судове засідання можна проводити як заочне. І судді Курдюков В.М., Новікова Н.В. вважають нормою проводити заочне засідання судів, маніпулюючи статями КПК України, статусом судді, виносять визначення, де частково визнають заочну бездіяльність слідчих, а по іншим фактам відмовляють, і причому ці ухвали оскарженню не підлягають.

Чи приємно бути суддею, коли справедливим бути не дозволяється?

Судді, готуючись до судового засідання, очевидно до його початку, повинні визначитися і відокремити «овець» від «козлів», а також слід зробити вибір між тим, що правильно, і тим що просто, тобто правда і справедливість не продаються.

Я задавав питання меру міста, керівнику газового господарства, правоохоронним органам, куди і на які цілі йдуть великі суми від поборів - на розвиток інфраструктури міста, газового господарства, в АТО або церкву - відповідь негативна. Тому найдешевший вид палива - газ, виявився найбільш високооплачуваним і корумпованим, де багато громадян відмовляються від послуг газового господарства і переводять свої будинки на інші види палива.

У жовтні 2019 року, під час заміни засувки, в районі заводу МХТ працівники газового господарства відключили газ жителям залізничного мікрорайону на 10 днів, що є недопустимим (допускається при аварійній ситуації тільки 3 дні) для збору данини як з рабів, тероризуючи шляхом шахрайства і вимагання , змушуючи купувати фейкові Акти і Договори у ПП - дублерів (100 + 500грн.).

Від імені абонентів міста і району ми піднімаємо свій гучний голос: Ганьба меру міста Котелевському І.В., правоохоронним органам, судовій феміді міста  щодо захисту прав споживача, побори грошей та у справах захисту прав і свобод людини, які шкодять населенню.

На прохання жителів "залізничного" мікрорайону - Гераськін В.С.

Від редакції: Думка автора може не співпадати з нашою думкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.