неділю, 2 лютого 2020 р.

Перший політичний скандал 2020 року на Запоріжжі: Більшість нардепів-запоріжців від «Слуги народу» засуджують роботу губернатора та його команди

Заяву  про це оприлюднено на їхніх сторінках у Фейсбуці.

«Наша група народних депутатів – Михайло Крячко, Роман Соха, Сергій Штепа, Марина Нікітіна, Геннадій Касай, Артем Кунаєв – заявляє про те, що не погоджується з діяльністю очільника Запорізької області Віталія Туринка та його команди, вважає, що їх дії перешкоджають розвитку Запорізького регіону та абсолютно не відповідають програмі Президента, Зе!Команди і тим очікуванням, які має суспільство», - йдеться у заяві.

Розкритикували народні депутати кадрову політику Віталія Туринка, стверджуючи, що «привид корупціонера та рейдера  залишився в ОДА та продовжує роботу за його сумнівними оборудками і відкатами, призначаються нові кон’юнктурні посадовці та залишаються на своїх посадах старі». Зокрема, серед таких посадовців: «колишній депутат обласної ради від фракції БПП, людина, що займала провідну позицію у штабі Петра Порошенка, підтасовувала результати виборів та заробляла на бюджеті міста Мелітополь, тепер керує усіма сумнівними оборудками на обласному рівні»; чиновниця, яка «лобіює інтереси по децентралізації представників «ОПЗЖ»; заступник, який «продовжує будувати «схеми» з перевізниками»; голови РДА, «які під час виборів підтасовували результати на користь Петра Порошенка та публічно глузували з Володимира Зеленського, його довірених осіб та представників Зе!Команди» тощо.

«Це далеко не повний перелік призначень Віталія Туринка, що повністю дискредитує усе, з чим ми як команда йшли на вибори», - заявляють нардепи. І звертаються до Президента України, керівництва Офісу Президента, правоохоронних органів щодо аналізу, перевірки та надання оцінки діяльності Віталія Туринка та його команди.

Троє депутатів від партії «Слуга народу» із Запорізької області цю заяву не підтримали. Серед цих трьох – народний депутат від нашого Токмацького виборчого округу № 81 Павло Мельник.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.