середу, 12 лютого 2020 р.

Дитячий лікар-отоларинголог почав приймати дітей у Токмацькій багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування

До нас приїхав дитячий ЛОР.

Дитячий лікар-отоларинголог почав приймати дітей у Токмацькій  багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування. 

Майже два роки у Токмаці не було такого фахівця.

Молода лікарка Ірина Іщук приїхала до нашого міста за розподіленням. Після навчання у Запорізькому державному медуніверситеті та проходження  інтернатури у дитячій лікарні №5 м.Запоріжжя Ірина Сергіївна прагнула  стати дитячим ЛОРом, і якраз Токмацька БЛІЛ подала заявку саме на такого лікаря.

Відтепер Ірина Сергіївна проводить тут прийом у робочі дні з 8.00 до 14.30. І до неї – постійна черга. У день, коли ми з нею поспілкуватися, на прийомі побувало майже сорок дітей.

Наразі лікарка винаймає кімнату у гуртожитку, а взагалі добре було б, якби  місто залучало молодих спеціалістів, забезпечуючи їх житлом.

З цим погоджується і директор БЛІЛ Віталій Пасєвін, який вважає вкрай необхідним поповнення лікарні молодими кадрами. Зараз інтернатуру на базі нашої  лікарні проходять два хірурги, два терапевти і «дорослий» отоларинголог. Також, за словами керівника лікарні, є у нас лікарі, які навчаються і отримають додаткові спеціальності з рентгенології та профпатології, очікується, що з’явиться і новий педіатр. Тож Токмацька лікарня виправдовує статус багатопрофільної.

Віталій Голод.

Фото автора: На прийомі у Ірини Іщук школярка Віра Півень, записи веде медсестра Галина Коропецька.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.